banner banner banner banner banner please click one of these n you're doing me a favor

RULES in this BLOG

NO SCAM / SPAM COMMENTS
DO NOT SAY ANY INAPPROPRIATE / BAD WORDS
BE NICE TO ME & OTHER READERS
NO COPYING [FAQ]
NEED PEOPLE FOLLOWING MY BLOG [CONTACT] THANX
DO NOT ASK ME THE SAME QUESTIONS AGAIN AND AGAIN
NO POLITIC HERE
THANX FOR READING THIS RULE & ENJOY READING MY POSTS
more information, go to my FAQ page

JOM SERTAI PERTANDINGAN BLOG PALING KREATIF

mari kita join beramai-ramai
klik sini [link]

korang sume,, ade hadiah misteri taw ! rugi x join

kelebihan blog ini: walaupun blog yg host pertandingan ni nmpak simple,, tapi blog dy best !! lg best dari aku punye blog sebab dye ade pertandingan ni & sambil tu sape yg join pertandingan ni boleh beramah mesra dgn peserta lain !!!

kekurangan blog ini: penulis perlu menggunakan warna2 yang menarik pada blog,, warna hitam & putih smemangnya nmpak elegan! tapi tidak memberi seri kepada tetamu yg singgah .. =) cuba tambah kan sedikit warna yg memberi kontra.... =D

komen keseluruhan: ADs terlalu banyak, tapi tu xjd masalah wat tetamu mcm aku, haha.. entry juga menggunakan bahasa yg sopan l& bagus (x mcm aku.. =[ ) ... bg aku, blog dy ni xd masalah & cukup bagus kerana ada pertandingan mcm ni & ramai follower (jeles ni..huhu) ... keep up the good work,, jgn biarkan prestasi menurun, kekalkan prestasi or cuba maju lg kehadapan.... =D ... peace no war ... Assalammualaikum

eh,
lupa..
apa lagi? join laaa,,, hahahaha =D

NAK JOIN? DI SINI [LINK]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

Donnyien dot com said...

waa ada kontest disini,selamat pagi :)